LeetScape.com

A collection of websites rolled into one community.

You are not logged in.

#1 13-04-2018 06:21am

LarryCook
Member
Registered: 13-04-2018
Posts: 3

offline

nike roshe one

˙ūNär det gäller utförande nike roshe one är Air Tech Challenge Hybrid en Nike s bästa hybridmash-ups som någonsin skapats. Det fångade väsentligheten från varje enskild modell för att skapa en mega-blandad design av Agassi awesomeness i en sko som mycket väl kunde ha varit en Agassi .5 modell som Air Jordans vi har sett tidigare. Att ge denna redan spännande sko en extra visuell stans är den reflekterande panelen på den övre som lyser upp när den träffas med en blixtlampa. Tyvärr är detta bara ett urlämnat urval av Challenge Hybrid, men det är säkert snyggt att se att Nike kan ha fått ytterligare planer för den här fantastiska modellen. Med Air Trainer 1 i OG colorways kommer snart, kommer Nike flirta med en annan Agassi återvända? Mer av detta bra exempel nedan, så kika galleriet och slå upp auktionen från supremexheat på eBay.

Bland de främsta anledningarna att Beaverton är synonymt med världens bästa sneakers är en annan berömd Oregon B som delade seriösa band med Ducks-familjen. Nike grundare Bill Bowerman kom tillbaka till sin alma mater efter en tullresa nike shoes med USA: s armé i andra världskriget, ledde Oregon Oregon Track till en otrolig framgångs framgång på 1960-talet, satte sedan sitt våffeljärn till världsdominans och drev Swoosh till toppen innan den passerar på förhand om det nya årtusendet. Bowerman kommer alltid att vara en del av Nike s berggrund, och två lyxiga nya tar på sig en av sina nike air max thea superstjärniga designers spelbyte kommer snart att släppa till hyllning till sina bidrag. Nike Air Trainer 1 BB51 kommer ihåg Bowerman s Ducks fotbollsdagar och tar saker exklusiva med en premium svart läderbyggnad som förenas med en annan i karamellnubuck som du kommer i några nya bilder senare.

Nike s Think Pink-kampanjen fortsätter igen på den helt nya Nike Hyperdunk +; Den härliga Pinkfire II-färgtonen träffar Hyperdunk-övre i tonalt mode, med en skarp och vinterig vit på framfoten Swoosh och yttersålen som ger en användbar bit av kontrast. Think Pink har varit regelbundet på Hyperdunk under de senaste delarna, vilket är en ganska passande hyllning med tanke på Kay Yow är en av de största kvinnors basketbussar som någonsin bott! nike free Fira den fortsatta arv från Kay Yow genom att skapa Hyperdunk + i Think Pink-kompositionen från id4shoes på eBay.

Den senaste versionen från Nike All Conditions Gear är en uppföljare för en modell så obskyrlig, dess vanligaste Google-resultat är citerad jämförelser med den senaste hit Lunar MacLeay. Så även om du förmodligen aldrig sett några av de första, har Nike ACG Okwahn II det sociala beviset som liknar det som är den mest framgångsrika ACG-designen under det senaste decenniet. De är likartade eftersom båda väljer minimalt varumärke på robusta spårbackar med midtop silhuetter, men unika tack till att han Okwahn 2 s förfoot perforerad gradient. En svart / röd stil är kanske mer aggressiv, även om Vegas Gold and Anthracite med magenta accenter är förmodligen mer iögonfallande, och båda är tillgängliga nu hos Nike Sportswear-aktörer som CNCPTS.

Går Year of the Dragon-strängen av Nike Air Force 1 Lågutgåvor bara att bli bättre eller vad? Bokning av temat i år (uteslutande någon form av oförutsedd fjärde modell i uppställningen) är detta pärlvita paret, som registreras som den polära motsatsen till den första som kommer fram i färg. Självklart är det så mycket mer än ditt vanliga vita par Uptowns, med Year of the Dragon III täckt av ett skaligt tryck som även tar tag i mellansolen. Klicka igenom med oss för den senaste uppfattningen om denna fantastiska Nike Air Force 1 Low release och checka tillbaka med oss för ett release datum och några mer detaljerade bilder.

Nike Air Foamposite One var en fantastisk nike air force 1 sko som vi redan vet. Men kasta i femton år värd Nike Basketball teknik och teknik och du har en sko överlägsen prestanda. Så varför tvivlarna kring Nike Air Max Hyperposite? Den kombinerar den visuella överklagandet hos ett Foamposite-skal med rätt placering av Hyperfuse-teknik, allt på toppen av en 360 Max Air-enhet (en som gav en ökning för Nike LeBron-linjen som börjar med VII). I morgon gör Hyperposite sin debut i Black / Bright Crimson-färgen, så låt oss veta om du tänker på skopans prestationspotential när vi närmar oss NBA-säsongen [img]http://www.svenskslang.se/images/skor/nike air force 1-467gev.jpg[/img] 2012-13 och snagar ett par nu från irishbaz2004 på eBay.

 

Board footer

Powered by PunBB
Best viewed with Firefox
© Copyright 2002–2013 PunBB
© Copyright 2006–2013 LeetScape